Suomen Laatuikkuna - Ikkunat

Laadukkaat Suomessa valmistetut ikkunat

Ovatko vanhat ikkunasi jo elämää nähneet? Asiakkaamme ovat hämmästelleet sitä muutosvoimaa, jonka uudet ikkunat voivat aikaansaada. Kodin ilme saa piristyksen samalla kun sen arvo nousee ja asumismukavuus kasvaa. Samalla säästät selvää rahaa energiakustannustesi pienentyessä. Uudet ikkunat ovat tyylikkäät, vaivattomat käyttää, vedottomat ja ääniltä eristävät, jonka lisäksi usein pestävien pintojen määrä vähenee.

Toimitamme ja asennamme Pihla-ikkunat, jotka ovat taatusti parasta suomalaista laatua. Ikkunat toimitetaan aina mittatilaustyönä kohteeseen sopivaksi.

Löydä asiantuntija läheltäsi

Pihla_termo

Pihla Termo

Termo on nelilasinen, kaksipuitteinen puu-alumiini -ikkuna, jossa kummassakin puitteessa on eristyslasielementti. Termo eristää tehokkaasti lämpöistä ilmaa karkaamasta ulos, suojaa auringon paahteelta ja eristää lisäksi tehokkaasti ääniltä.

Pihla_varma

Pihla Varma

Varma on monipuolinen kolmelasinen puu-alumiini -perusikkuna, joka on varusteltu eristyslasielementillä ja tiiviillä tasolasilla. Erinomainen energiatehokkuus takaa säästön lämmityskustannuksissa.

Pihla_kiintea

Pihla Kiinteä

Kiinteä on kolminkertainen eristyslasielementti-ikkuna, jossa on puu-alumiini -puitteet. Ikkuna soveltuu erinomaisesti isojen ikkunapintojen toteuttamiseen ja maisemaikkunaksi. Energiatehokkuus on huippuluokkaa, joten voit kirjaimellisesti sanoa katsovasi läpinäkyvän seinän läpi. Voidaan helposti yhdistää avattavien termon ja varman kanssa.

002

Lisävarusteet

Lisävarusteilla ikkunat on mahdollista muokata monipuolisesti eri tarpeisiin. Ominaisuuksiltaan erilaiset ikkunat, kuten huurtumaton ikkuna, auringolta suojaava ikkuna, melua torjuva ikkuna tai näkösuojaa antava ikkuna on saatavilla yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Puu- ja alumiinirunkojen värisävyt ovat valittavissa Pihlan värikartan avulla. Toimittamamme lisävarusteet: tuuletusikkuna, tuuletusluukku, sälekaihtimet, koristeristikot, hyönteispuitteet ja tuloilmaikkuna.

Suomen Laatuikkuna - Ikkunat - Asennuspalvelu

Ainutlaatuinen asennuspalvelu

Toimitamme ja asennamme laadukkaat ikkunat mittatilaustyönä aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti suunniteltuna. Asennuspalvelumme on Suomessa ainutlaatuista.

Otamme vastuun projektien onnistumisesta ja varmistamme työn laadun, viimeistelyn ja asiakaskokemuksen onnistumisen asennuksissa mukana olevan asennuspäällikön johdolla. Annamme täyden tyytyväisyystakuun palveluillemme.

Suomen Laatuikkuna - Sovi ilmainen kartoitus

Sovi ilmainen kartoituskäynti

Ammattitaitoiset asiantuntijamme kartoittavat yhdessä kanssasi parhaat ratkaisut niin uudis- kuin korjauskohteisiinkin. Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi mielellään ja saat parhaan hyödyn palveluistamme.

Saat kartoituksen yhteydessä tietoa nykyisten ikkunoiden ja ovien kunnosta sekä mahdollisen remontin vaikutuksesta sähkölaskuun, asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon. Kysy samalla mitä käytännössä kotitalousvähennys tarkoittaa kohdallasi.

Aloita valitsemalla lähin asiantuntijasi

Onko kysyttävää?

Jätä soittopyyntö ja kysy asiantuntijoiltamme esimerkiksi kotitalousvähennyksen vaikutuksesta ikkuna- ja oviremontin kokonaiskustannuksiin. Olemme Sinuun pian yhteydessä.

Nimi

Paikkakunta

Puhelinnumero

Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Täytä yhteystietosi niin lähetämme haluamasi tuote-esitteen suoraan sähköpostiisi.

Sähköposti

Valitse esitteet
 Ikkuna-esite Ovi-esite

Haluatko Suomen Laatuikkunan edustajaksi?

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin kaikkialla Suomessa ja laajennamme asiantuntijaverkostoamme jatkuvasti. Haluatko toimia laadukkaiden tuotteiden ja palvelun ammattitaitoisena myyjänä tai asiakashankkijana myynnin tukena? Lähetä avoin hakemuksesi meille ja liitä lomakkeeseen ansioluettelosi.

Nimi

Puhelin

Sähköposti

Lisää CV:si PDF-muodossa

Avoin hakemus

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Nimi

Puhelin

Sähköposti

Kunta

Kenen edustajistamme haluaisit kartoituskäynnille?

Toiveesi kartoituksen ajankohdasta

Suomen Laatuikkuna 2015 | Rekisteriseloste | Suunnittelu ja toteutus Mediakolmio Oy