Suomen Laatuikkuna - Ovet

Laadukkaat Suomessa valmistetut ovet

Ovatko vanhat ovesi jo elämää nähneet? Kodin ilme saa piristyksen samalla kun sen arvo nousee sekä asumismukavuus ja turvallisuus kasvavat. Lisäksi säästät selvää rahaa energiakustannustesi pienentyessä. Uudet ovet ovat tyylikkäät, vaivattomat käyttää, vedottomat ja ääniltä eristävät.

Toimitamme ja asennamme Pihla-ovet, jotka ovat taatusti ensiluokkaista suomalaista laatua. Kauttamme saat myös autotallinovet. Ovimallistossa on lukematon määrä eri vaihtoehtoja valittavaksi käyttötarkoituksiltaan, malleiltaan ja yksityiskohdiltaan kotiisi sopiviksi. Valikoimaan kuuluvat ulko-ovet, varastonovet, parvekeovet ja autotallinovet. Ominaisuuksista voit valita ovesi mitat, värin, lasin, levikkeen, kätisyyden ja karmisyvyyden aina yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kaikki toimittamamme ovet kuuluvat energialuokituksiltaan parhaaseen luokkaan.

Löydä asiantuntija läheltäsi

Suomen Laatuikkuna - Pihla ulko-ovet

Pihla ulko-ovet

Laajassa valikoimassa on valinnanvaraa eri mieltymyksille ja rakennuksille. Ovien ovilehdet on laadukkaasti jäykistetty alumiinilevyillä ja takaavat siten lämmön- ja ääneneristävyyden sekä oven muodon säilyvyyden. Annamme toimittamillemme ulko-oville 10 vuoden suoranapysymistakuun.

Suomen Laatuikkuna - Pihla parvekeovet

Pihla parvekeovet

Parvekeovet ovat hyvin yhteensopivat toimittamamme ikkunamalliston ja niiden rakenteiden kanssa. Alumiiniverhoillut parvekeovet on saatavilla yksilehtisinä ulospäin aukeavana puu-alumiini -ovena, kaksilehtisenä sisään-ulos -aukeavana ovena tai kaksilehtisenä sisäänpäin aukeavana ovena, jossa ovilehdet on kytketty yhteen.

Varasto-ovi

Pihla varastonovet

Varastonovien mallisto on ulko-umpiovien kanssa vastaava. Varastonovet ovat ainoastaan rakenteeltaan kevyempiä. Ulkonäöllisesti vastaavilla ulko- ja varastonovilla rakennuksen ulkoasu saadaan sopimaan tyylikkäästi keskenään. Valittavana on myös ikkunallisia malleja.

Autotallinovi Classic - Laatuikkuna

Autotallin nosto-ovet

Toimitamme ja asennamme taatusti Euroopan testatuimmista paneeleista valmistetut autotallinovet alan parhaimpiin kuuluvalla takuulla. Valikoimassamme on kaksi monipuolista nosto-ovimallistoa, joista löytyy sopiva vaihtoehto lähes kaikenkokoisiin ja -mallisiin oviaukkoihin.

Suomen Laatuikkuna - Ikkunat - Asennuspalvelu

Ainutlaatuinen asennuspalvelu

Toimitamme ja asennamme laadukkaat ovet mittatilaustyönä aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti suunniteltuna. Ammattitaitoiset asiantuntijamme kartoittavat yhdessä asiakkaan kanssa parhaat ratkaisut niin uudis- kuin korjauskohteisiinkin.

Asennuspalvelumme on Suomessa ainutlaatuista. Otamme vastuun projektien onnistumisesta ja varmistamme työn laadun, viimeistelyn ja asiakaskokemuksen onnistumisen asennuksissa mukana olevan asennuspäällikön johdolla. Annamme täyden tyytyväisyystakuun palveluillemme.

Suomen Laatuikkuna - Sovi ilmainen kartoitus

Sovi ilmainen kartoituskäynti

Ammattitaitoiset asiantuntijamme kartoittavat yhdessä kanssasi parhaat ratkaisut niin uudis- kuin korjauskohteisiinkin. Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi mielellään ja saat parhaan hyödyn palveluistamme.

Saat kartoituksen yhteydessä tietoa nykyisten ikkunoiden ja ovien kunnosta sekä mahdollisen remontin vaikutuksesta sähkölaskuun, asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon. Kysy samalla mitä käytännössä kotitalousvähennys tarkoittaa kohdallasi.

Onko kysyttävää?

Jätä soittopyyntö ja kysy asiantuntijoiltamme esimerkiksi kotitalousvähennyksen vaikutuksesta ikkuna- ja oviremontin kokonaiskustannuksiin. Olemme Sinuun pian yhteydessä.

Nimi

Paikkakunta

Puhelinnumero

Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Täytä yhteystietosi niin lähetämme haluamasi tuote-esitteen suoraan sähköpostiisi.

Sähköposti

Valitse esitteet
 Ikkuna-esite Ovi-esite

Haluatko Suomen Laatuikkunan edustajaksi?

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin kaikkialla Suomessa ja laajennamme asiantuntijaverkostoamme jatkuvasti. Haluatko toimia laadukkaiden tuotteiden ja palvelun ammattitaitoisena myyjänä tai asiakashankkijana myynnin tukena? Lähetä avoin hakemuksesi meille ja liitä lomakkeeseen ansioluettelosi.

Nimi

Puhelin

Sähköposti

Lisää CV:si PDF-muodossa

Avoin hakemus

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Nimi

Puhelin

Sähköposti

Kunta

Kenen edustajistamme haluaisit kartoituskäynnille?

Toiveesi kartoituksen ajankohdasta

Suomen Laatuikkuna 2015 | Rekisteriseloste | Suunnittelu ja toteutus Mediakolmio Oy