Suomen Laatuikkuna - Palvelut

Ikkunat ja ovet ammattitaidolla asennettuna

Palvelumme lupaus on miellyttävä ikkunaremontti alusta loppuun ammattitaidolla toteutettuna. Tarjoamme kotiisi uuden, tyylikkään ilmeen ja varmasti parasta laatua olevat suomalaiset ikkunat ja ovet. Asennuspalvelumme on ainutlaatuista, sillä jokaisessa kohteessa on kokeneiden ammattilaisten lisäksi asennuspäällikkö varmistamassa työn laatua. Otamme täyden vastuun työstämme ja viemme projektin alusta loppuun laadukkaasti. Toteuttamamme ikkunaremontti sisältää täyden tyytyväisyystakuun palveluistamme.

Löydä asiantuntija läheltäsi

Suomen Laatuikkuna - Ikkuna- ja oviremontti

Ikkuna- ja oviremontti

Vanhat ja huonokuntoiset ikkunat hukkaavat energiaa, ovat usein epäkäytännölliset ja ulkoasultaan kuluneet, eivätkä vastaa tämän päivän laatustandardeja. Vanhat ovet vääntyvät ajan kanssa kosteuden ja vaihtelevien olosuhteiden vuoksi, jolloin tiiviys pikkuhiljaa katoaa. Vanhojen ovien rakenne ei vastaa tämän päivän energialaatustandardia.

Ikkunaremontti ja uudet ovet ovat satsaus tulevaisuuteen. Kotisi arvo kasvaa samalla kun lisäät asumismukavuutta. Uudet laadukkaat ikkunat ja ovet täyttävät energiamääräykset ja tarkoittavat säästöä lämmityslaskussa. Ammattitaidolla tehty ikkunaremontti uudistaa kotisi ulkonäön ja samalla nautit vedottomasta sisäilmasta.

Suomen Laatuikkuna - Ikkunat - Asennuspalvelu

Ainutlaatuinen asennuspalvelu

Asiantuntijamme opastavat ammattitaidolla asiakkaallemme parhaat ratkaisut yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Kun kokonaisuudesta on sovittu ja toteutus alkaa, on asennuksessa panostettu erityisesti prosessin miellyttävyyteen ja asiakaskokemukseen.

Asennuspalvelumme on ainutlaatuista, sillä jokaisessa kohteessa on kokeneiden ammattilaisten lisäksi pitkän kokemuksen omaava asennuspäällikkö varmistamassa työn laadun remontin alusta loppuun saakka. Otamme siis täyden vastuun työstämme.

Suomen Laatuikkuna - Pisin takuu

Markkinoiden pisimmät takuut

Toimitamme ja asennamme suomalaista parasta laatua olevia ovia ja ikkunoita. Toteutamme ikkunaremontin ensiluokkaisella palvelulla, jonka vuoksi annamme täyden tyytyväisyystakuun asennuksillemme.

Täyden tyytyväisyystakuun lisäksi toimittamiemme ikkunoiden ja ovien takuut ovat meillä markkinoiden parhaat. Myönnämme ikkunoille 25 vuoden lahoamattomuustakuun ja oville 10 vuoden suoranapysymistakuun.

Suomen Laatuikkuna - Monipuoliset rahoitusratkaisut

Edulliset ja huolettomat rahoitusjärjestelyt

Meillä voit maksaa ikkuna- ja oviremontin halutessasi edullisella rahoituksella ja joustavilla kuukausilyhennyksillä. Tarjoamme aina markkinoiden parhaat rahoitusedut. Luottopäätös ei vaadi etukäteisjärjestelyjä vaan saat rahoitustarjouksen heti kaupantekohetkellä.

Seuraavat esimerkit rahoituksesta ovat suuntaa-antavia. Esimerkkitapauksessa kauppasumman ollessa 6500€ saat 3 vuoden maksuajan, jossa kuukausittain maksettava osuus on noin 207€. Vastaavasti remontin hinnan ollessa 12500€ saat 7 vuoden maksuajan, jossa kuukausittainen erä on noin 205€.

Suomen Laatuikkuna - Sovi ilmainen kartoitus

Sovi ilmainen kartoituskäynti

Ammattitaitoiset asiantuntijamme kartoittavat yhdessä kanssasi parhaat ratkaisut niin uudis- kuin korjauskohteisiinkin. Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi mielellään ja saat parhaan hyödyn palveluistamme.

Saat kartoituksen yhteydessä tietoa nykyisten ikkunoiden ja ovien kunnosta sekä mahdollisen remontin vaikutuksesta lämmityslaskuun, asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon. Kysy samalla mitä käytännössä kotitalousvähennys tarkoittaa kohdallasi.

Miksi valita Suomen Laatuikkuna - Takuulla paras

Miksi valita Laatuikkuna?

Toimintamme periaate on, että saat asiantuntevat, miellyttävät ja turvalliset ikkuna- ja ovikaupat – onhan kyseessä kotisi!

  • Miellyttävät ikkuna- ja ovikaupat
  • Ikkunaremontti asiantuntemuksella ja ammattitaidolla
  • Laadukkaat tuotteet
  • Markkinoiden pisimmät takuut
  • Huolettomat rahoitusratkaisut

Onko kysyttävää?

Jätä soittopyyntö ja kysy asiantuntijoiltamme esimerkiksi kotitalousvähennyksen vaikutuksesta ikkuna- ja oviremontin kokonaiskustannuksiin. Olemme Sinuun pian yhteydessä.

Nimi

Paikkakunta

Puhelinnumero

Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Täytä yhteystietosi niin lähetämme haluamasi tuote-esitteen suoraan sähköpostiisi.

Sähköposti

Valitse esitteet
 Ikkuna-esite Ovi-esite

Haluatko Suomen Laatuikkunan edustajaksi?

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin kaikkialla Suomessa ja laajennamme asiantuntijaverkostoamme jatkuvasti. Haluatko toimia laadukkaiden tuotteiden ja palvelun ammattitaitoisena myyjänä tai asiakashankkijana myynnin tukena? Lähetä avoin hakemuksesi meille ja liitä lomakkeeseen ansioluettelosi.

Nimi

Puhelin

Sähköposti

Lisää CV:si PDF-muodossa

Avoin hakemus

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Nimi

Puhelin

Sähköposti

Kunta

Kenen edustajistamme haluaisit kartoituskäynnille?

Toiveesi kartoituksen ajankohdasta

Suomen Laatuikkuna 2015 | Rekisteriseloste | Suunnittelu ja toteutus Mediakolmio Oy